Странице

Web Zabava

Muzika na webu - Zabava humor - Zabava na internetu - Zabava testovi - Zabava za decu - Zabava video...




Ulaz na Guču besplatan

Jubilarni, 50. dragačevski sabor trubača u Guči održaće se od 13. do 22. avgusta, a pored nadmetanja najboljih majstora trube iz Srbije i inostranstva, publika će moći besplatno da uživa u koncertima Gorana Bregovića, Miroslava Ilića, Bobana i Marka Markovića, „Zvezda Granda“, Dejana Petrovića, Dejana Lazarevića i mnogih drugih.

Organizatori ističu da će se naplaćivati jedino parking, sto dinara dnevno.


- Obezbedili smo program i strateške partnere, sve je pripremljeno da Guča može da krene već sutra - najavio je na jučerašnjoj pres konferenciji Adam Tadić, direktor centra za kulturu, sport i turizam opštine Lučani. On je istakao da će svakog dana biti organizovan celodnevni program ispred Doma kulture, dok će u večernjim časovima koncerti biti na stadionu.

- Napravili smo takav program, da mladi i stari budu zadovoljni sadržajem, a moram da istaknem da postoji veliko interesovanje publike iz celog sveta - rekao je Tadić. Ne čudi veliko interesovanje iz inostranstva s obzirom na to da će ove godine prvi put u istoriji Sabora biti održano takmičenje trubačkih orkestara u kome učestvuje i 13 inostranih orkestara. Ovo takmičenje na programu je u četvrtak, 19. avgusta, na stadionu, a o pobedniku će odlučivati žiri među kojima će biti i univerzitetski profesori iz Beča, Moskve i Makedonije. Ovogodišnji sabor u Guči sa ukupno 15 sati direktnog programa prenosiće Televizija „Pink“, a kada je u pitanju slogan manifestacije, njega nadležni nisu promenili od prošle godine pa će i ovaj put posetioci ići u Guču uz slogan „Jednom se živi“.


Ugostitelji će sami formirati cene.


- Mi ne možemo po zakonu da pravimo nikakva ograničenja, pa će se verovatno ugostitelji prilagođavati uslovima i tržištu. Iskren da budem, očekujem prošlogodišnje cene kada su svi ugostitelji dobro prošli. Prethodne godine su krenuli sa visokim cenama i nisu dobro prošli, nadam se da će malo da razmisle i oni i da će za obične ljude imati korektne cene - ističe Tadić.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Ulaz na Guču besplatan"

poklon